Interessante (online) bijeenkomsten en events

De komende weken zijn er een aantal interessante events en (online) bijeenkomsten die aansluiten op de agrifoodsector.

Dutch Foodweek

Deze week is het de Dutch Food Week. Dutch Food Week is hét nationale podium waar genieten van voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Bekijk het programma op: www.dutchfoodweek.nl

Zeker Zeeuws Chefs’ Foodtour

Vandaag staat op het programma van Dutch Food Week “Zeker Zeeuws Chefs’ Foodtour”. Met een vijftal Zeeuwse chefs zijn we op pad gegaan om hen kennis te laten maken met een aantal Zeker Zeeuws producenten én hun producten. Uiteraard zijn de chefs aan het einde van de tour aan de slag gegaan en hebben de meest fantastische combinaties gemaakt met die (h)eerlijke producten. Omroep Zeeland is met ze mee op pad gegaan en heeft mooie en inspirerende beelden gemaakt. Bekijk deze om 17.15. Voor meer info: www.dutchfoodweek.nl/home/nl-nl/market/media/item/219/bonen-van-zeeuwse-bodem

Bonen van Zeeuwse bodem

Een andere event dat in het programma van Dutch Food Week zit is “Bonen van Zeeuwse bodem”. Tot en met 8 november kun je verrassende gerechten met kapucijners, zwarte bonen, kidneybonen en pintobonen proeven bij Vriendschap Café Restaurant in Middelburg, Fonteyn in Groede en Proeflokaal Op d’n Oek in Zierikzee. Voor meer informatie: www.dutchfoodweek.nl/home/nl-nl/market/media/item/219/bonen-van-zeeuwse-bodem

Podcastserie Over Water & Klimaat

In de podcastserie Over Water & Klimaat bespreken ze onder andere hoe Nederland ervoor zorgt om de voeten droog te houden en hoe we zorgen voor voldoende water in droge tijden. Is Nederland wel voorbereid op een ander klimaat? In de 3e aflevering gaat het specifiek over het water tekort in Zeeland. Luister hier de podcast!

Food & Agri carrièredag

Op vrijdag 4 december 2020 is het grootste online carrière event in deze sector. Studenten krijgen de mogelijkheid om online de beste werkgevers in de food, hoti- en agribusiness te ontmoeten, workshops te volgen en lezingen bij te wonen van toppers uit de branche. Lees hier meer over: www.foodagricarrieredag.nl.