Meld je nu aan! GOOD FOOD, hét online event waarbij voeding, zorg en innovatie samen op het menu staan!

Gezonde voeding en een goede leefstijl leveren een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de kwaliteit van leven. Gezondheidszorgorganisaties ervaren dagelijks de negatieve consequenties van bijvoorbeeld ondervoeding. Hoe maken we de mensen daar nog bewuster van? Welke uitdagingen op het gebied van voeding liggen op tafel? Welke innovatieve ideeën kunnen daarvoor een oplossing bieden? GOOD FOOD is hét online event waarbij voeding, zorg en innovatie samen op het menu staan.

GOOD FOOD gaat donderdag 25 februari om 09.00 uur van start met twee sessies van ieder zes workshops om van te watertanden.

De workshops die geserveerd worden gaan over:

  • Lekkere en gezonde voeding met kauw- en slikproblemen
  • Een gezondere leefstijl (leefstijlinterventie en omgevingsinvloed)
  • Innovatief omgaan met voeding bij smaak- en reukstoornissen
  • Met smaak beter op weg (maatwerkvoeding, logistiek en beperking verspilling)
  • Sneller herstel door pre-operatieve en post-operatieve voeding
  • Goed gevoed (ondervoeding bij ouderen)

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de workshops.

Lunchwebinar
Na de verdiepende en interactieve workshops is het goed lunchen met het (gratis) verstrekt lunchpakket en de inspirerende lunchwebinar. Om 12.30 uur houden professor Marian de van der Schueren (Wageningen University and Research) en Petra Wevers (KrachtigBuiten) een appetijtelijke inleiding. Vervolgens gaat Maarten van den Boom (ZuidWest-TV) het gesprek aan met Marian de van der Schueren, Marjolein de Jong (bestuurder Groenhuysen), Veerle Slegers (strategisch adviseur voedseltransitie, provincie Noord-Brabant) en Peter Nieuwkerk (CEO Gastronology).
Thuis aan de eettafel kun je interactief deelnemen aan deze niet te versmaden conversaties.

Na afloop van onze zorgvuldig samengestelde maaltijd ben je ongetwijfeld een stuk wijzer op het gebied van voeding, zorg en innovatie. Meld je daarom vandaag nog aan, maar in ieder geval vóór 21 februari. 

RESERVEER HIER!

GOOD FOOD is een initiatief van Care Innovation Center en Delta Agrifood Business met steun van de provincie Noord-Brabant. 

Het event maakt deel uit van de Slimme Zorgestafette die van 22 t/m 26 februari in regio Zuid wordt gehouden.