1 maart t/m 5 maart: HAS Food Experience

De HAS Food Experience 2021 kan helaas niet fysiek plaatsvinden bij HAS Hogeschool. In plaats daarvan houden we een online editie. Maar de kern van de HAS Food Experience verandert niet. HAS Hogeschool groeit door van hogeschool naar expertisecentrum en draagt actief bij aan belangrijke maatschappelijke uitdagingen op het gebied van agro, food en leefomgeving.

Tasting talents
Studenten van HAS Hogeschool hebben individueel specifieke talenten en spelen een belangrijke rol in het betekenis geven aan de toekomst. Op de HAS worden de food talenten opgeleid om impact te maken en de voedselkeuzes van morgen te bepalen, veelal in samenspel met bedrijven uit de sector. Het “proeven” van de food talenten staat centraal op de HAS Food Experience 2021. Zodoende hebben heeft HAS Hogeschool gekozen voor het thema ‘Tasting Talents’. Meld je aan en ontmoet deze talenten!

Programma 1-5 maart 2021
De HAS Food Experience vindt volledig online plaats van 1-5 Maart 2021. Elke dag bieden we een inspirerend programma in het teken van een specifieke categorie. Het programma kun je via een livestream volgen. Er zijn ook meet & greets tussen studenten en bedrijven. De week wordt afgesloten met de uitreiking van de FoodManShip Awards. Lees meer hier meer!

Meld je nu aan voor de HAS Food Experience 2021!