Op zoek naar een stageplek? Ik kan mogelijk helpen!

Beste HAS-ser,

Binnen de HAS hebben wij een apart team van mensen die zich focussen op de Zuidwestelijke-Delta. Huh…waar? Oftewel alles ten westen van Breda en onder Rotterdam. Dit team heeft in Bergen op Zoom in het Delta Agrifood Business (DAB) een uitvalsbasis, waar jij als student ook altijd welkom bent.

In het Delta Agrifood Business zijn verschillende agri en food bedrijven gevestigd, zoals Protix, Uticon en Lambweston Meijer. Buiten het DAB hebben wij als HAS ook veel partners in West-Brabant, Zeeland en op Zuid-Hollandse eilanden.

Zit je in het 2e of 3e jaar van jouw opleiding aan de HAS en ben je opzoek naar een stageplek dan kunnen wij wellicht helpen naar het zoeken van een leuke stageplek in de Zuidwestelijke Delta en wil je vrijblijvend eens verder praten? Mail of bel dan even met Suzanne Wierckx (s.wierckx@has.nl of 0628486977).

Je kan ook contact opnemen met Het Kennisloket. Lees hier meer informatie over Het Kennisloket!