HAS Expo 2021

Op donderdag 17 juni, staat traditiegetrouw de HAS Expo op de agenda. Dit jaar, vanwege de covid-19 maatregelen, wederom geen fysieke expositie op locatie, maar digitaal.

De HAS Expo 2021
De HAS Expo draait om wie de HAS’ers zijn en waar HAS in gelooft: werken aan een betere toekomst voor onze mensen en de wereld. Tijdens de kennisexpositie laat HAS zien hoe ze dat doen met als uitgangspunt hun unieke HAS-concept: studenten, docenten en professionals uit het werkveld die sámen werken aan maatschappelijke vraagstukken in de agro, food en leefomgeving.

De digitale expositie van de BO-posters
Het doel van de expo is om te laten zien welke uitdagingen er zijn en hoe de studenten als jong talent bijdragen aan de oplossingen. Er zijn bijna 170 posters gemaakt, verdeeld over de thema’s agro, food, leefomgeving & natuur en business & ondernemerschap. De posters geven een inkijk in de real-life opdrachten waar ze de afgelopen maanden aan hebben gewerkt.

De expositie komt op 17 juni online op de HAS website en zal daarna beschikbaar blijven. Ze zijn gebundeld op thema en onderwerp. Op elk gewenst moment te bekijken, iedere dag van het jaar.

HAS heeft dit jaar geen evenement of officiële opening. Wel proberen ze zoveel mogelijk projecten een podium te bieden en aandacht te vragen voor de expositie om zo de studenten in de spotlights te zetten, omdat ze trots zijn op wat onze studenten en medewerkers hebben bereikt!

Bekijk hier onderdelen van de HAS Expo 2020 terug