Officiële start kennisteams DAB

Eind januari was de officiële start van de kennisteams in DAB. De vier thema’s Bodem, Zero Waste, Food Innovatie en Eiwittransitie zijn de speerpunten voor innovatie gestuurd door de bedrijven van DAB en gekoppeld aan de opgaven/ontwikkelingen van de provincie. De kennisteams bestaan uit verschillende bedrijven en kennisinstellingen. Met speciale dank aan de voorzitters van de kennisteams: Bram de Visser team Bodem CZAV,  Edwin Poiesz team Zero Waste Cosun,  Jurriaan Visser team  eiwittransitie CZAV, Anton Godschalk team Food Innovatie Lambweston Meijer.  Met inbreng van de kennistellingen HAS, Curio, Scalda, Avans, TU Delft, Rijks Universiteit Groningen. Bedrijven Algea/ MPF, Major 21, Stabican, VARTA, Gastronology BV, Uitstreekend, Semilla. En ons communicatieteam Jean Paul Mulder, Janet Verhoeven, Marit Israel. Tot slot bedanken we Anja Hessels voor het organiseren en begeleiden van die dag!Ben je geïnteresseerd? Heb je vragen over de kennisteams? Neem gerust contact op en wie weet kunnen we je via de kennisteams verder helpen met vragen over je bedrijf / innovatie.