DAB Experience dagen – Sterk techniektalenten

Op 10 en 11 oktober is het zo ver! Dan nemen er ongeveer 300 leerlingen uit beide regio’s deel aan de DAB-Experience bij Delta Agrifood Business. Tijdens de DAB-Experience gaan leerlingen kennis maken met verschillende bedrijven uit de agrarische sector. Eén van de bedrijven die een activiteit voor de leerlingen verzorgen, is CZAV u.a..

CZAV is een agrarische aan- en verkoopcoöperatie gevestigd in Zuid-Nederland. De coöperatie telt ruim 3000 leden, die actief zijn in verschillende agrarische sectoren. CZAV geeft advies in plant, dier- en bodemgezondheid. Daarnaast levert het agrarische producten, zoals gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest. In de oogstperiode is CZAV-afnemer van verschillende soorten granen en peulvruchten, zoals: tarwe, gerst en bruine bonen.

We kijken uit naar de samenwerking en doen uiteraard verslag van de dagen op deze pagina.