FoodQloud

De juiste technologie

FoodQloud helpt snel groeiende voedselproducenten en -handelaren met het nemen van de volgende stap. Ambitieuze ondernemers die zichzelf en de standaard uitdagen. Bedrijven die lean opereren en hetzelfde van hun bedrijfssoftware verwachten. FoodQloud is april 2020 ingetrokken in Delta Agrifood Business en ondanks dat medewerkers wereldwijd opereren, is het grootste deel vanuit DAB aan het werk.
Het partnerschap met DAB was snel gemaakt volgens Anton Goosen, partner bij Quistor: ”Het gebouw heeft een rijke historie binnen de foodbranche.” FoodQloud opereert op het snijvlak van zeer moderne automatisering en ontwikkelingen binnen de voedingsmiddelenbranche. Anton Goosen: “DAB huisvest en verbindt vele organisaties die de toekomst van de foodbranche vormgeven. Hier horen wij graag bij.”

FoodQloud is een IT-bedrijf, dit maakt het bijzonder dat er een samenwerking is opgezet. Maar juist omdat dit IT-bedrijf zich focust op en inzet voor bedrijven in de foodbranche, is deze samenwerking ideaal. Kijk voor meer informatie over FoodQloud op www.foodqloud.com