Monkeys by the Sea

Een gezonde oceaan voor toekomstige generaties

We houden van onze oceanen en geloven dat we van ons dieet een positieve kracht kunnen maken om moeder Oceaan te beschermen. Wij ontwikkelen, bereiden en vermarkten voedzame plantaardige voeding die uitblinkt in smaak met een goed gevoel. We streven ernaar om een wereldspeler te worden in alternatieve vis, door mensen te inspireren via onze visie en onze en innovatieve producten. Onze unieke benadering van ingrediënten van land en zee, is geïnspireerd op het gezonde dieet van apen die aan zee leven.
We betrekken daarbij al onze partners en ingrediënten zo lokaal mogelijk. Dit voorkomt onnodige voedselkilometers en uitstoot. In onze partnerships zoeken wij altijd naar mensen en bedrijven met een missie gedreven aanpak en innovatie in het hart.

Op het scheivlak van West-Brabant, Zeeland en Vlaanderen vinden wij onze inspiratie. Ons achterland is de solide basis van waaruit wij de wereld ontdekken en een stukje beter willen achterlaten.Daarnaast zien wij het ook als onze taak om de missie voor een gezondere oceaan te versterken en jongere generaties te helpen zich bewust te worden van de oceanen. We willen betere kinderen achterlaten voor onze planeet, niet alleen een betere planeet voor onze kinderen.

Zo werken we samen met de ‘Sea First Foundation’, een stichting die zich inzet om jongeren ‘oceaangeletterdheid’ bij te brengen door ze bewust te maken van de kwetsbaarheid van de oceanen en hoe wij als mensen daarmee omgaan.Wij zien dat in het Delta Agrifood Business bedrijven, onderwijs en overheid samenkomen en een platform bieden voor innovatie, onderzoek en zakelijke drive om duurzame kansen en mogelijkheden voor de volgende generatie te creëren.

Voor onze producten kijk op www.monkeysbythesea.com

Neem contact met ons op:
https://www.linkedin.com/company/monkeys-by-the-sea/